
Rissoto su pankoliais ir džiovintomis aitriosiomis paprikomis (risotto ai finocchi con ricotta e peperoncino)
Ingredientai
• ½ arbatinis šaukštelis pankolio sėklų
ypač grynas alyvuogių aliejus
• 2 skilteles česnako, nulupti ir smulkiai supjaustyti
• 2 svogūnėliai, pankolių, smulkiais griežinėliais,
• jūros druska ir šviežių žemės juodųjų pipirų
• 1 didelį birių ryžių
• 2 mažų džiovintų Čilė
• 4 šaukštai gerų purus ryžių
• citrinos žievelė ir sulčių iš 1 citrinos
• parmezano sūrio, apibarstymui
Pankoliai yra tikrai skanūs, prašmatnūs. Jie labai gerai tinka su Ricotta pagal šį receptą ir turi fantastišką saldumą. Prašom nepamiršti nusipirkti Crappy Ricotta, daugelyje prekybos centrųrasite ir įsitikinkinsite, kad jis yra lengvas ir trapus šviežias ožkos sūris yra velniškai puikus.
Įdėkite savo pankolio sėklas į grūstuvę ir sugrūskite iki miltelių. Į įkaitintą puodą įpilkite porą purslų alyvuogių aliejaus ir pakepkite česnakus, kol suminkštėja, tada pridėkite pankolio sėklų ir pjaustytų pankolių. Pridėti pagal skonį druskos ir pipirų ir kepkite ant vidutinės ugnies. Uždėkite dangtelį ir lėtai, maždaug 20 minučių troškinkite, kol pankoliai suminkštės ir pasklis saldus/malonus kvapas.
Darykite birius ryžius, kaip įprasta, ir tęsiama pagal "receptūrą, kol ryžiai pusiau išvirs. Ir 3 etapas, įmaišykite pakepintų pankolių, tada toliau ruošiat Rizoto kol ryžiai visiškai išvirs.
Džiovintus Čilė sudėti į grūstuvę ir grūsti kol pasidarys smulkūs milteliai. 4 etapas, kai jūs įdėsite sviesto ir parmezano, birius Ricotta ir citriną. Patikrinkite, kruopščiai ir subalansuokit pagal skonį, kaip jūs manote, kad citrinos sultys keičia pankolio skonį. Patiekite lėkštėje, apšlakstykite pankoliais,paprika ir užtarkuoti šviežaus parmezano sūrio.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą