2008 m. lapkričio 26 d., trečiadienis

Makaronai ir picos


Tobuli Pesto makaronai

Ingredientai: 
• 1 didelį indelį Žalių Pesto 
• 500g juostinių makaronų, lakštinių  
• drožlių Parmezano sūrio 
• gryno alyvuogių aliejus 
jūros druska ir šviežiai malti pipirai

Vandenį, pasūdytą, užverdam. Sudedam makaronus ir verdam (instrukciją kaip virti rasite ant įpakavimo ;)) būdavo iki paketiniù pagal instrukcijas. Kai tik pradės virti sudedam makaronus į kiaurasamtį, ir atidedam šiek tiek vandens, kur virė makaronai. 

Išvirtus makaronus ir indelį Žalioji Pesto dubenėlyje sumaišome. Pagal skonį paskaninkite, jei reikia. Padažui naudokit tą patį makaronų vandenį, jis suteiks pikantiškumo, ir padažas, tirštokas šiek tiek patiekite į lėkšte apibarstę Parmezano sūriu ir apšlakstę su trupučiu alyvuogių aliejaus ir šviežiais bazilikų lapais.


Komentarų nėra: