
Pikantiška plakta kiaušinienė ir traškus bekonas
Ingredientai
• 1 stiklainis paprikos, česnakai Pesto
• alyvuogių aliejus
• 4 plonų griežinėlių rūkyto kumpio
• gabaliuką sviesto
• 4 kiaušiniai
• jūros druska ir šviežiai žemės juodieji pipirai
• 2 skiltelės geros kokybės duonos
Ant nelipnios keptuvės įkaitusios sudėti kiaulienos šonine, apšlakstyti alyvuogių aliejumi. Ir kepti nuo 5 iki 10 minučių, kol taps aukso spalvos ir traški. Perkelkite bekono gabaliukus ant virtuvinio popierius, nusausinti.
Ant silpnos ugnies lėtai išlydyti gabaliuką sviesto, kol pradės putoti. Įmuškite kiaušinius ir maišykite, lėtai, su mediniu šaukštu arba mentele ir įsitikinkite, kad nelimpa prie mentelės.
Tuo tarpu, paskrudinkite duoną skrudintuve. Patiekiame į lėkštę: ant skrudintos duonos užtepame sviesto, viršuje kiaušinienė, ant jos užbarstome šlakelį paprikos ir česnakų Pesto, o traškią dešrą padedame šone.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą